Nå dina mål!

COACHING OCH UTBILDNING
för prestationsutveckling inom
idrott, kultur och näringsliv

Även de mest framgångsrika personerna behöver utvecklas.
Idrottspsykologi hjälper dig till en hållbar, framgångsrik och glädjefylld karriär.

Positiv tävlingsprocess

ONLINE-KURS som går igenom hur du kan jobba för att få en positiv tävlingsprocess. Där du sätter mål som gör det lättare att lyckas. Hur du kan underlätta för att nå FLOW när du tävlar. Hur du kan påverka din med mentala och fysiska anspänning och vilken feedback du behöver för att skapa och bibehålla en positiv tävlingsperiod.

Har det låst sig?

INDIVIDUELL COACHING är det bästa alternativet om du upplever att det låst sig och att du har svårt att hitta lösningen på det själv. Vi kan hitta nya infallsvinklar, förhållningssätt och ta fram mentala verktyg som är anpassade för situationen.

Siktar du mot stjärnorna?

INDIVIDUELL COACHING när du har fokus på att nå din fulla kapacitet. Det kan vara inom idrott kultur eller näringsliv där du har fokus på prestationsutveckling. Vi jobbar med det du vill ha hjälp med. Det kan vara motivation, självförtroende, anspännings-reglering, fokuseringsförmåga eller livsbalans.

Yoga och mindfulness

ONLINE KLASSER med yoga, meditationer och andningsövningar som hjälper dig att känna av din kropp och komma till mental och fysisk balans.
Yoga och mindfulness har i vetenskapliga studier visat sig förbättra kropps-medvetenheten och fokuseringsförmågan.

Starta resan mot målet

Det är bra att starta förändringen nu idag för att du skall få en så bra resa som möjligt och dessutom komma fram i tid.

Onlinekurserna erbjuder dig en möjlighet att genast komma igång. Du kan även boka fysiska coachingträffar i Göteborg och Zürich  eller online.

Vi går tillsammans igenom dina styrkor, svagheter eventuella hinder och hur du kan jobba vidare för att din resa mot målet skall bli så bra, spännande och givande som möjligt.

Margareta Hultman

IDROTTSPSYKOLOGISK RÅDGIVARE sedan 2004, utbildad vid Halmstad Högskola, samt civilekonom vid Göteborgs Universitet. Jag arbetade som ekonom fram tills jag bytte karriär 2004. Jag har en egen idrottsbakgrund inom orientering där jag tävlat på elitnivå, samt en nära kontakt med idrotter som friidrott, ridsport och fotboll genom åren.
Jag älskar att hjälpa människor utvecklas, prestera och må bra på vägen mot sina mål. 

Göteborg - Zürich - Online

PSIM har verksamhet i Göteborg och Zürich där det går att träffa mig i fysiska möten. Då jag sedan 2013 bott på båda orter  har jag sedan länge även arbetat Online.
Nytt online är att jag även erbjuder kurser i prestationspsykologi, mindfulness, yoga och meditation som du kan boka enskilt eller i kombination med cochingträffar.
Du är varmt välkommen att boka det upplägg som passar dig bäst!

Free Courses

Här får du tillgång till kortare kurser i prestationspsykologi, yoga klasser och mindfulness.

Premium Courses

Här kan du köpa enstaka kurser, paket av kurser eller tillgång till hela kursportalen.

Vill du veta mer

Kontakta eller skapa konto ⇒